Burger Boller

At blive menneske

Som mange af jer allerede ved har jeg tabt mig 47 kg siden 2017.
Det var en rejse brolagt med sved, tåre og ikke mindst accept og respekt! en rejse jeg ikke vil være foruden og en rejse der har været med til at lede mig ind på ett spændende spor i forhold til min uddannelse.

Da jeg startede i 2017 var jeg en pige uden glimt i øjnene, jeg ejede ikke en vægt for jeg var bange for hvad den ville vise mig! selv om jeg enlig godt var klar over det.
Folk skævede til mig når jeg spiste offentligt eller når jeg købte slik og kage når jeg var ude og handle og det gjorde mig så flov. da min søn startede i dagpleje begyndte jeg at gå op med ham i dagpleje og jeg startede samtidig på C9 for at give min vægt en kick starter. min på turen der op opdagede jeg flere gange at folk ikke holdte tilbage for mig når jeg skulle 0over gaden. jeg følte mig usynlig i samfundet og enig også overflødig.
Flere af mine “kammerater” sagde nedladende ting til mig og jeg blev rigtig ked af det.

Min Far og Jeg da jeg fik mine papirer på min HF.

Men hvorfor er det at når man er overvægtig man skal føle sig mindre værd end andre!? bare fordi man vejer mere end andre er man så ikke et godt og sødt menneske?
Jeg oplever efter jeg har tabt mig at folk holder tilbage for mig, at jeg får smil fra fremmede og ikke med sådan et bilk ” det er synd for dig ” agtig.
Men hvorfor er vi så fordømmende som mennesker og samfund, og hvorfor har vi så ondt i R….
Jeg kunne aldrig finde på at dømme folk for hvad de har i deres kurv. men det har nok også noget med at gøre at jeg selv har vært der, jeg har selv prøvet det!

I trænings centeret blev jeg også skævet til, både når jeg trænede og når jeg var i bad. der var en kvinde der åbenlyst gloede også da jeg havde tat mig lidt og nede ved maskinerne var der 2 der grinte af mig mens de stod og viskede.
Jeg snakkede med min mor da jeg kom hjem og hun sagde “husk nu på at i er der af samme grund”
men hvor er det ubehageligt!!

Når jeg i dag møder en i centeret kan jeg ikke lade være med at tænke over hvordan jeg selv havde det og hvor langt jeg er nået nu og også hvordan jeg virker på andre nu hvor Jeg ikke længere er overvægtig.
Jeg sender et smil hvilket jeg ville ønske der var noget havde gjort til mig, havde indbudt til noget mere selvtillid.
så læser du med her dig du skønne kvinde med lidt ekstra på sidebenene så vid at du er skøn og at du nok skal nå dit mål.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Burger Boller