stop madspild

Motion og børn

31102458_10215044731845569_1595130306610855936_n

 

I går var jeg på camping pladsen hvor min søster og svoger lægger hvert år, og mødte min søsters camping nabo. Min søster praler ivrigt af mine -47 kg når hun snakker om mig, og det gør mig faktisk lidt stolt!
Vi snakkede lidt og min søn forelskede sig i hendes mands græsslåmaskine og hjalp med at slå græsset.
Så meldte spørgsmålet sig, “hvordan jeg undgik alt det der hænger?”
Jeg grinte lidt og sagde at det gjorde jeg heller ikke. Mine underarme vinker også en ekstra gang når armen får en sving om. Jamen det var jo slet ikke så slemt siger hun så. Jeg fortalte hende så at jeg trænede rigtig meget under mit vægttab.

Jeg får tit det spørgsmål “Hvordan kan du det med mand og barn?”
Hmmm jo det har bestemt heller ikke været nemt!

Her får i min historie.

Jeg startede mit vægttab 1/7-2016 og enlig startede jeg på C9 som lidt er en udrensnings kur.
Efter dette begyndte prøvede jeg Sense kost, hvilket absolut er det af de mange forløb jeg har prøvet jeg Aller best kan anbefale! Det er en sund og yderst fornuftig måde at tabe sig på.
Men jeg var utålmodig og lidt fanatisk også så jeg begyndte på kcal tælling da mit vægttab stod stille I en periode.
Jeg gik hjemme mellem 2 uddannelser på det tidspunkt i 7 mdr. hvor jeg faktisk bare passede Liam og min træning. Det resulterede altså i de – 47 kg.
Jeg trænede igennem alle kiloene i fitness world og jeg var super glad for det der nede, de havde alt hvad jeg skulle bruge, men…
Når jeg var af sted i weekenden havde jeg lidt dårlig samvittighed overfor min familie som sad hjemme og ventede på mig, og det blev kun være som Liam blev ældre. Han begyndte at spørge mig om jeg kom hjem igen og om jeg passede på ham, og det gjorde rigtig ondt i mit mor hjerte. Problemet med den her FW er at børn skal sidde nede under og faktisk ikke må være med rundt i centeret og som mor til en dreng på 3 kan jeg ikke bare regne med at han bliver siddende der nede, uden at lave ballade!

Så i slutningen af 3 mdr. 2018 tog jeg tyren ved hornene og tog op i den lokale Fit og sund med manden, sønnen og bonus datteren under armen og fik en prøvetime der oppe.
Det fungerede rigtig fint og ungerne kan næsten se os over det hele i centeret og vil også gerne være en del af træningen, og det nyder jeg rigtig meget. Pludseligt bliver trænings tid også familie tid og centeret er et sted hvor vi som familie nyder at komme hen.
Personalet der oppe er også rigtig søde til at hygge med ungerne når de er med.
Men jeg har måtte gå på kompromis med trænings faciliteterne, da dette center er 1/5 større end det jeg kommer fra og derfor ikke kan indeholde så mange forskellige maskiner, men dette gør jeg gerne for at jeg kan bruge den ekstra tid med min familie.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

stop madspild