Din, min og vores! Har jeg pligt til at elske hende?

Kalender- en vigtig ting af dagligdagen i en Børnefamilie.

Lige om lidt starter hverdagen igen! Morten skal på arbejde og liam skulle enlig i børnehave men vi har bestemt at vi lige tager et par ekstra dage og rejser til Frederikshaven, min hjem by i morgen.
Mine forældre købte en båd for nogen mdr. siden som, de har valgt at have “hjemme” i Frederikshavn ved familien.
Men nu som hverdagen starter igen starter også et nyt skolekalender år og der skal igen skrives aftaler, fødselsdage og “Athena tid ” som jeg kalder de weekender hvor vi har den lille lyshåret pige med de blå øjne.

Jeg har været så heldig at måtte få nogen kalender hjem fra https://plakatforlaget.dk/  som allerede nu her bliver taget i brug.
For mig er det utrolig dejligt at have noget hængende i hjemmet jeg ser hver dag. En kalender på mobilen er ikke altid nok til at holde styr på en familie.
Så sammen med vores opslagstavle skal jeg nok blive bedre til at huske  hvad jeg skal.


Liams yndlings er de 2 store kalendere, den ene indeholder klistermærker som symbolisere de forskellige aftaler man har eller fritidsaktiviteter. det er mega smart og lidt hyggeligt at sidde og skulle klister dem i.

 

klistermærker til en hver anledning

Morten har fået en ad de små som han kan bruge til hans aftaler på jobbet og til at holde styr på hans mange timer hver dag og jeg har også fået en.
Min kommer hovedsageligt til at blive brugt til mine lektier for selv om jeg kan gå på nettet og kigge hvad vi har for, er det rigtig rart for mig at kunne skrive egne notater ned.

Liams anden favorit er denne.

“ej mor den er sød, der er pandaer på”
Den er super sød. Når man åbner den og flot og farverig og skaber virkelig en glæde med alle dens farver.

 

Inde i de små kalender er der malerrier lavet som passer til årstiden måneden ligger i. jeg kunne ikke lade være med at sidde og kigge dem alle igennem, de giver en stemning af hygge og er lidt gammeldags malet hvilket bestemt ikke gør mig noget, tværtimod bidrager det til at jeg får den brug endnu mere.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Din, min og vores! Har jeg pligt til at elske hende?