Projekt tab dig midst 10 kg. inden jul

Angst og presset.

Jeg føler mig enormt presset for tiden. Vi har lige valgt praktiksteder som vi får afvide inden længe hvor vi skal være det næste halve år.
Om lidt over en Uge skal vi skrive KG2 som er blevet flyttet fra den 11 til d. 4 på grund af en fejl og så har vi kæmpet med afleveringer og Spotlight som er et projekt for børn og unge i vejle kommune som vi studerende har været en del af.
her hjemme er det mig der ordner tingene, får afleveret Liam, hentet ham igen, mad, tøjvask oprydning osv. da morten arbejder meget fr at vi kan holde skinnet på næsen mens jeg bliver færdig.
jeg må nok indrømme mit hjem ikke er som jeg gerne vil have det er pt. men jeg har det også sådan at jeg er nød til at vælge mine kampe med omhu for ikke at blive stresset.
min Angst plager mig en del! jer der har set min story forleden ved jeg havde problemer med angsten i forhold til et nyt træningscenter.

I går var vi i Bilka og pludselig var Liam væk!! Jeg blev så dårlig! Min største angst er at der skulle ske ham noget! jeg kaldte på ham, min stemme knækkede over midt i lLiiii og blev meget lille og musse agtig. og så stod han lige bag mig. ” mor jeg er her ” med det største smil. og der faldete mit hjerte helt til ro igen. I løbet af 2 sek.  for der var han jo og der var ikke sket ham noget.

Og så i dag, morten skar sig i fingeren og der var blod stæng over alt i det han vendte sig og løb ud på badeværelset. store blod pletter på gulv og vasketøj og det skal siges jeg har ikke problemer med blod normalt, men nu var det over alt og jeg kunne slet ikke samle mig, Liam blev gal og ville ikke have sko på da vi skulle til vagtlægen.  det er en af de dage i ved nok… under-dynen-jeg- kommer-aldrig-ud-mere-agtig

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Projekt tab dig midst 10 kg. inden jul